Puhoksen koulu 1-6

 

Lukuvuosi 2017-2018

Puhoksen koulu on 1.-6.-luokkien koulu ja se sijaitsee lähellä Orivettä Puhoksen taajamassa.

Koulumme tehtävänä on tarjota laadukasta perusopetusta. Painopistealueitamme ovat musiikki, luonto ja liikunta. Yhteistyö eri tahojen kanssa toimii hienosti : Puhoksen Vesa huolehtii kumppanuussopimuksella luistelukentän ja hiihtolatujen kunnosta. Pop Up-NUOKKARI järjestää nuorisolle toimintaa joka viikko ja kirjasto palvelee koulun yhteydessä parillisen viikon torstaina. Myös lasten liikuntakerhoissa käy paljon lapsia. Myös seurakunta, eri yhteisöt ja seurat sekä yksityishenkilöt tekevät kanssamme yhteistyötä. Koulumme tiloissa toimii lisäksi kaupungin päivähoito ja esiopetus. 

Oppilaskuntatoiminta on vilkasta. Meillä on mm. jalkapalloturnaus syksyllä ja sählyturnaus ja pöytätennisturnaus kevättalvella. Kevättalvella järjestetään myös pöytätenniscup ja pöytäjalkapalloturnaus sekä vapputapahtuma.

Olemme mukana Liikkuva koulu -hankkeessa. Liikkuva koulu näkyy koulussamme esimerkiksi liikunnallisina aamunavauksina, toiminnallisina oppitunteina ja erillisinä teemapäivinä!

Koulussamme puututaan mahdollisiin kiusaamisiin välittömästi, kun kiusaamisia havaitaan tai opettajakunnalle tulee tieto kiusatuksi joutumisesta. Olemme KiVa-koulu!

Lukuvuoden 2017-2018 koulupäivälista ja ruokalista löytyvät Perusopetuksen sivuilta.

Yhteystiedot

Puhoksen koulu
Kartanontie 5
82430 Puhos

Rehtori
Seija Rosti
040 105 1136
 
Opettajienhuone
040 105 1154
 
etunimi.sukunimi@kitee.fi