Ohjattu liikunta

Ohjattu liikunta


Kiteen kaupungin liikuntatoimella on paljon erilaisia ohjattuja liikuntaryhmiä ikäihmisille. Vesijumpat, kuntosaliryhmät, kuntovoimistelut ja tuolijumpparyhmät toimivat aktiivisesti alkysyksystä kevääseen. Liikuntatoimen henkilökunta ohjaa myös lapsiryhmiä mm. uimaopetuksen muodossa. Liikuntatoimi järjestää myös erilaisia liikuntatapahtumia, jotka soveltuvat vauvasta vaariin.

Myös paikalliset liikuntaseurat, -yritykset ja yksittäiset henkilöt sekä kansalaisopisto järjestävät monia eri liikuntaryhmiä ympäri vuoden.

---------------------------------

 

Ajankohtaista:


- Hutsin Hiet -avoin liikuntaryhmä kokoontuu kesäkuun alusta lukien tiistaisin klo 18-19 Hutsin Urheilukeskuksessa. Sadesäällä sisällä liikuntasalissa. Ohjaajana Roosa Sallinen.

- Suunnistuksen iltarastit maanantaisin ja keskiviikkoisin, lisätietoja Keski-Karjalan Rastin sivuilta.

- Kiteeläisten liikuntaseurojen toimintakaudet ovat käynnissä, tutustu tarjontaan liikuntaseurojen kotisivuilta. Tästä pääset Kiteen liikuntaseuralistaukseen.

----------------------------------

Soveltavan liikunnan kalenteri (sähköinen versio kauden 2017-2018 kalenterista ladattavissa tästä). Kaudelle 2018-2019 kalenteri ilmestyy elo-syyskuun vaihteessa.

Kauden 2017-2018 kalenteri on noudettavissa seuraavista paikoista:

  • Kaupungintalo: neuvonta/liikuntatoimisto ko 8.00-15.00
  • Urheilutalo-uimahalli VesPeli
  • Kiteen apteekki
  • Kiteen kirjasto
  • Kiteen terveyskeskus
  • Kesälahden kirjasto/yhteispalvelupiste

SENIORIKORTTI Seniorikortti on suosittu ja edullinen etu Kiteeläisille yli 65 -vuotiaille. Seniorikortin lunastamalla pääsee Vespeliin uimaan ja kuntosalille sekä liikuntatoimen liikuntaryhmiin. Kysy lisää liikuntatoimesta tai Vespelistä.

Lisäksi myös kuntosaliseniorikortti kiteeläisille yli 65 -vuotiaille, jonka lunastamalla pääsee Vespelin kuntosalille tai Kesälahden Paloaseman kuntosalille. Kysy lisää liikuntatoimesta tai Kesälahden Yhteispalvelupisteestä.
 

Yhteystiedot - ohjattu liikunta

 

Vapaa-aikapäällikkö Tapio Niskanen, p. 040 105 1189