Musiikki ja konsertit

Kevyttä ja vähän vakavampaakin musiikkia!

Musiikin harrastukseen hyviä mahdollisuuksia tarjoavat monien kuorojen (mm. Kiteen Mieskuoro, Kesälahden Mieslaulajat, Puruveden Laulu,  Feminetti, Kiteen ja Kesälahden kirkkkokuorot, Kiteen ortodkirkkokuoro) lisäksi mm. Keski-Karjalan musiikkiopisto, Keski-Karjalan kansalaisopisto.
Nuorisomusiikilla on Kiteellä vahvat perinteet, kaupungin nuorisotoimi kumppaneineen, Musiikkiopisto ja yksittäiset bändit sekä harrastajat pitävät mainetta yllä.  Monttu-Studiolla ovat Nightwishinkin juuret!
*************************************************
Kiteeläinen Anniina Luukkainen voitti
Kultainen Harmonikka 2016- kilpailun
! Lue tästä
Kuva:Karjalainen 


Maistiaisia
Kiteenarium-konsertista kesältä 2017

 

Ajankohtaista

TAUNO & ANSA – Kaikkien aikojen suosikkipari KERRONNALLISESSA LAULUKOMEDIASSA ke 25.4. klo 19 Kiteesali. Taunon ja Ansan kulta-ajan tunnetuimmat ja suosituimmat laulut Kulkurinvalssi, Mustat silmät…Tauno Paloa esittää Tangokuningas Tommi Soidinmäki ja Ansa Ikosta laulaja Eeva Saarenpää.

KEVÄTKUUTAMO pe 27.4. klo 18.30. Jaakko Kilpeläisen musiikkiopistotasokonsertti. Vapaa pääsy.

EMMA SALOKOSKI & JOHANNA JUHOLA – DUO la 28.4. klo 19.00 Kiteesali. Laulaja - Lauluntekijä Emma Salokoski. Emma-palkittu Salokoski on pitkällä urallaan tehnyt laajasti töitä musiikin saralla, ja julkaissut kahdeksan albumia. Hän on esiintynyt maamme eturivin muusikoiden kanssa niin sinfoniaorkesterien solistina kuin rockfestivaalien päälavoilla