Ota yhteyttä - anna palautetta!

Matkailuesitteet, Tourism Brochures


Maistiaisia
Kiteenarium-konsertista kesältä 2017

Ajankohtaista

« Takaisin

Kesätyösetelillä tuetaan nuorten yrittäjyyttä

Kiteen kaupunki kokeilee kesällä 2018 ensimmäistä kertaa kesätyösetelin soveltuvuutta nuorten yrittämisen tukemiseen. Kesätyösetelin 250 euron arvoisen tuen voivat saada kuluvana vuonna 15-19-vuotta täyttävät kiteeläiset nuoret, jotka työllistävät itsensä yrittäjänä.

Kesätyösetelin maksatusta varten ei edellytetä Y-tunnusta, mutta kaupunki suosittelee sen hankkimista sekä yrittäjyyskoulutukseen osallistumista, esimerkiksi 4H-yrittämisen tai Nuori Yrittäjyys -ohjelman kautta.

Yrittäjän tulee täyttää lakisääteiset velvollisuudet ja huolehtia verojen maksamisesta. Y-tunnuksella toimivilta edellytetään elinkeinotoiminnan veroilmoituksen täyttämistä. Ilman Y-tunnusta toimivat nuoret ilmoittavat kalenterivuoden aikana kertyneet tulot ja menot henkilökohtaiseen veroilmoitukseensa.

Nuoren yrittäjän tulee toimittaa 30.9.2018 mennessä Kiteen kaupungin työllisyyspalveluihin täytetty kesätyöseteli ja sen liitteenä koonti laskutetuista tahoista, esimerkiksi kopiot kuiteista. Yrittäjän tulee laskuttaa vähintään kahta erillistä tahoa. Koonnissa on eriteltävä laskutetut tahot.

Lisätietoja kesätyösetelistä täältä sekä työllisyyskoordinaattori Katja Asikaiselta: katja.a.asikainen@kitee.fi tai 040 105 1181


Tapahtumat

Lähiruokaopas

Lähiruokaopas Keski-Karjalaan