Asiointi ja neuvonta

Puhelinvahde 040 105 1000

Kiteen asiointipiste

kaupungintalo, ylin kerros, Kiteentie 25, 82500 Kitee, puh. 040 105 1020, faksi 013 411 342. Avoinna ma - pe kello 8.00 - 15.00.

Palvelut:
Kiteen kaupungin, Siun soten ja P-K:n Pelastuslaitoksen laskujen maksaminen
Kelan avustavat asiakaspalvelutehtävät
Maistraatin avustavat asiakaspalvelutehtävät
Yleiset neuvontapalvelut
Nettipiste

Kesälahden asiointipiste

Kesälahden kirjasto, Pyhäjärventie 3, 59800 Kesälahti, puh. 040 105 2222, faksi 013 371 109. Huom! Aukioloajat muuttuneet 1.8.2018 alkaen: Asiointipiste on avoinna kirjaston aukioloaikojen mukaan eli ma ja to kello 13-19 ja ti, ke ja pe sekä aattoina kello 10-15. 

Palvelut:
Kiteen kaupungin, Siun soten ja P-K:n Pelastuslaitoksen laskujen maksaminen
TE-toimistopalvelut
Kelan avustavat asiakaspalvelutehtävät
Yleiset neuvontapalvelut
Kesälahden paloaseman kuntosalin avainkorttien osto

KELA
Kiteen kaupungin asiointipisteet tarjoavat yleistä tietoa Kelan palveluista. Voit hakea Kelan esitteitä ja hakemuslomakkeita sekä jättää Kelalle osoitetut etuushakemukset ja/tai hakemusten liitteet. Voit saada opastusta myös hakemuslomakkeiden täyttämisessä. Asiointipiste toimittaa jättämäsi hakemukset tai hakemuksen liitteet Kelalle.

Asiointipisteen asiakaspäätteellä voit asioida sähköisesti Kelan palveluissa. Saat myös opastusta ja neuvontaa tarvittaessa sähköisessä asioinnissa www.kela.fi

Sähköisesti voit hakea lähes kaikkia Kelan etuuksia, tehdä muutosilmoituksia ja lakkauttaa etuuden maksamisen. Voit myös seurata, onko hakemuksesi ratkaistu, paljonko etuutta maksetaan ja milloin on etuuden maksupäivä. Näihin tarvitset pankkitunnukset.

Voit tulostaa etuushakemuslomakkeet netistä ja täyttää ne manuaalisesti. Voit laskea mahdollisuutesi saada Kelan maksamaa etuutta laskureiden avulla. Näihin et tarvitse pankkitunnuksia.

Asiointipisteessä saat neuvontaa myös Kelan etuuskohtaisen puhelinpalvelun käytössä. Puhelinpalvelusta saat tietoa etuushakemuksesi käsittelyvaiheesta, voit lisätä hakemukseesi liittyviä tietoja. Lisäksi saat yleistä tietoa Kelan etuuksista.

KELAn Kiteen toimiston ajanvarauspalvelu toimii Kiteen kaupungintalolla. Ajan voi varata tiistaille ja keskiviikoille klo 9 - 12 ja 13 - 15. Ajan voit varata osoitteesta www.kela.fi/ajanvaraus tai soittamalla Kelan puhelinpalveluun klo 8.00-16.00 http://www.kela.fi/palvelunumerot.

Voit varata ajan myös puhelinajanvaraukseen, jolloin Kelalta soitetaan sinulle. Ajanvaraus voidaan tehdä myös asiointipisteessä.
 

 

Viralliset ilmoitustaulut

Kiteen kaupungin viralliset ilmoitustaulut sijaitsevat

  • Kiteellä kaupungintalolla (os. Kiteentie 25) ylimmässä kerroksessa. Nähtävillä oleviin asiakirjoihin voi tutustua ma - pe kello 8.00 - 15.00.
  • Kesälahdella kirjastolla (os. Pyhäjärventie 3).

Ilmoitukset julkaistaan myös Kuulutukset-sivulla.

Keskusarkistonhoitaja Annikki Väkeväinen, puh. 040 105 1022.